udomačen tiger
2017JULIJ54 - Bukvarna III - kuharske knjige

A Adriana Trigiani: Home to Big Stone Gap. Angleščina, mehke platnice, enkrat prebrana. Ni klasična kuharica, bolj roman z recepti.
B Ruth A. Spear: Cooking Fish and Shellfish. Angleščina, mehke platnice, lepo ohranjena. Več kot 400 strani receptov in nasvetov.
C Herefordshire and Worcestershire country recipes. Angleščina, mehke platnice, lepo ohranjena, nekaj mojih pripomb in čačk.

D Božica Mirić in Drago Vukušić: Hrvatska obiteljska kuharica Proljeće. Hrvaščina, mehke platnice, lepo ohranjena. Recepti so načrtovani po dnevih n mesecih.
E Davor Butković in Ana Ugarković: Nova hrvatska kuhinja. Hrvaščina, mehke platnice, lepo ohranjena. Recepti 18 najbolj vplivnih hrvaških chefov.

F Mon Carnet de Cuisine. Francoščina, mehke platnice, lepo ohranjena.
G Leo Codacci: La cucina delle erbe buone. Italjanščina, mehke platnice, lepo ohranjena. Začimbe in njihova uporaba v kuhinji. Kot bonus zraven priložim še brošurico Il mito e servito.
Možno je, da se v knjigah najde kakšna moja pripomba, vse so bile v uporabi, toda prišel je čas, da malo pospravim omarico, v kateri so se nabirale.
Podarila: Cats
Prevzem: po pošti (poštnino plačam jaz, vi vplačate nekaj več) ali klinika MH.
Izklicna cena: A 3 EUR, B 3 EUR, C 1 EUR, D 2 EUR, E 4 EUR, F 1 EUR, G 1 EUR
Licitiranje se zaključi v nedeljo, 23.7. 2017, ob 21:00.