Mačji posip
Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema
udomačen tiger
Re: Mačji posip
udomačen tiger
BTW: pri nas GG še vedno NE pušča modre barve!
pri nas pa SPET ne
udomačen tiger
Alexx je napisal/-a:Jernejc, ti maš čudne mačke!!!
BTW: pri nas GG še vedno NE pušča modre barve!
Kje si ga naročila? Jaz tudi GG kupujem, d`best je in nič nimajo modrih tačk. Ne menjam, sploh!
udomačen tiger
nevidna bolha
Evo malo testiranja.
Uporabljal sem posip flamingo, ki pa mi ni bil glih uredu zaradi raznašanja, nato sem probal z DM-ovimi kristalčki Hoby cat se mi zdi, in nazadnje posip CATS BEST.
In moram priznati, da se mi je od vseh daleč najboljše obnesel DM-ovi kristalčki.
In kar se tiče smradu in raznašanja itd...
Tako da kupujem od zdaj naprej strogo samo še kristalčke, pa še cenejši so od vseh ostalih posipov.
Lep dan vam želim ;-)
udomačen tiger
plašen zajček
Jeanette&Tačka je napisal/-a:jaz sem se odločila poskusit kristale. Taprvič kupila v Hoferju Shah kristale, po par dneh je šlo direkt vse v kanto, še tisto kolikor je bilo nerabljenega v vreči. Fuj.
Potem sem naročila na ***** kristale Tigerino, akcijska cena za 3 različne vonje v kompletu. Saj prvih nekaj dni je še izgledalo kul, ampak, ne hvala, ne več kristalov. Prašilo se je fuuul, sem kašljala zraven pri pucanju wc. Pa ko postanejo rumeni, je bljak za videt, pa tudi vonja ne nevtralizirajo ravno najbolje.
Prisegam na Biokats Fresh.
(nisem pa še probala golden grey, imam namen)
Da se popravim: BIOKATS FRESH je katastrofa. Ne vem, a ni več enak kot je bil glede sestave, ali kaj. Pri Tački je bil super, zdaj pri obeh dveh je katastrofa.
nevidna bolha
Kaj pa Shah iz hoferja?-posip mislim
udomačen tiger
in sem čakala na novo. Zelo slabo je bil vpojen in v WCju se je sprijel kot cement, tako da ga je
bilo potem zelo težko očistiti in zamenjati. Tudi držal je zelo malo časa.
udomačen tiger
Za Radames smo tukaj svoj čas imeli zelo dobre komentarje, potem so dobre dve leti nazaj zamenjali dobavitelja in vsaj meni pesek ni bil več všeč. Mogoče je zdaj kaj drugače, ne vem.
Moji uporabljajo DM pesek (beli muc z rumenimi očmi) v dveh straniščih in Mueller papirnate pelete v tretjem. Menjam enkrat na 15-20 dni, za eno mačko in tri popišanca - ampak pri nas se porabi veliko posipa tudi zato, ker ga je vsak dan treba vsaj ene 3 deci ven zmetat, ko se zakopava
udomačen tiger
Kraj: Kranj - Tržič
Od vseh sem še vedno najbolj navdušena nad Oko plus, ampak je pri dveh straniščih precejšnji finančni zalogaj. Zdaj bomo preiskusili Flamingo, pa da vidimo kako bo s tem.
nevidna bolha
čvekava papiga
udomačen tiger
Poskusila sem tudi GG, ker so me punce hotele prepričat, da je čudovit in da se tudi cenovno splača - ja pa sori, kakorkoli obračam, mi ni ne čudovit ne cenovno ugoden.
zvesti pes
andreja je napisal/-a:Od vseh sem še vedno najbolj navdušena nad Oko plus, ampak je pri dveh straniščih precejšnji finančni zalogaj. Zdaj bomo preiskusili Flamingo, pa da vidimo kako bo s tem.
Jest sem nabavila FL posip z baby pudrom za Tilka.
Po 10-ih dneh lahko rečem, da se lepo grudi (gruda ne razpade, razen če ne lopataš kot pri mešanju betona ), poraba je res minimalna, raznosi se sicer nekaj, ampak večina ostane na tepihu pred wc-jem. Vonj lepo prekriva.
Ima pa en grozen minus. Če prehitro lopataš, se prah dviguje kot v betonarni. Grozno neprijazno (milo rečeno ) za moja k astmi nagnjena pljuča + skrbi me morebitni efekt na mačkonova pljuča.
Trenutno premetavam kot v slow motion filmu in je bolje, ampak razmišljam o menjavi, ko porabimo to vrečo. Pri čiščenju imam okno vedno na stežaj odprto. HB imam zlatega mačkona, da si to lahko privoščim...
andreja - če ima kdorkoli od vas občutljiva pljuča, uporabo odsvetujem.
udomačen tiger
Od DMa je dober le tisti pesek, ki ima belega mucka z rumenimi očmi. Je še par vrst z drugačnimi mucki in mi niso bili dobri (sploh pa ne tisti, ki se ne grudi, to je bil obup).
Moji fantje imajo radi tudi tiste papirnate pelete - ampak samo za lulanje, kakajo pa vedno v pesek
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov